Ve středu 1.5. má prodejna ZAVŘENO-najdete nás na LOVE DAY od Dermacol. Ve středu 8.5. je zkrácená otevírací doba do 13:00.

Frčí u vás jednorožec? 5 tipů na nejlepší dárky pro holčičky

Také vaše dcery, vnučky nebo neteře propadly jednorožčímu šílenství? Sháníte ideální dárek pro holčičku, který opravdu nadchne a potěší? Pak jste na správném místě, v tomto článku se dozvíte vše potřebné. My vám poradíme, co takové milovnici jednorožců nejlépe pořídit, aby měla z dárku opravdovou radost!

jednorozec-darky

Jak vybrat dárek pro holčičku

Uvědomujeme si, že vybrat dárek pro holčičku může být výzva, ale stačí dodržet pár pravidel a jistě sáhnete po tom pravém. Před koupí dárku zvažte:

  • Zájmy: Přemýšlejte o tom, co malá holčička miluje. Má ráda hry, malování, tvoření, knížky nebo jednorožce či jiná zvířátka? Pokud víte, co jí baví, bude snazší najít dárek, který ji potěší.

  • Oblíbené barvy a motivy: Věnujte pozornost oblíbeným barvám a motivům. Můžete zvolit dárek v její oblíbené barvě nebo s motivem, který ji nadchne, například jednorožce, princezny nebo zvířátka.

  • Věkovou vhodnost: Rozhodněte se podle věku holčičky. Mladší děti ocení hračky, které podporují rozvoj dovedností, zatímco starší dívky mohou být nadšeny módními doplňky, knihami nebo kreativními projekty.

  • Funkčnost a bezpečnost: Při výběru dárku mějte na paměti funkčnost a bezpečnost. Zkontrolujte, zda je dárek vhodný pro věk dítěte, neobsahuje malé součástky, které by mohly být nebezpečné, a jestli je vyroben z bezpečných materiálů.

  • Trendy: Pokud znáte aktuální dětské trendy, můžete vybrat dárek, který bude oblíbený mezi vrstevníky.

  • Dotazujte se rodičů: Pokud máte pochybnosti, nebojte se zeptat rodičů holčičky na rady. Mohou vám poskytnout užitečné informace o jejích zájmech a přáních.

TIP: Open ended hračky a 10 tipů na ty nejlepší

5 tipů na nejlepší dárky s jednorožcem pro holčičky

Asi každá malá holčička si za své dětství projde fází jednorožců. Přece jenom je to magické stvoření, které žádnému děvčátku nesmí chybět. A my pro vás máme 5 tipů na nejlepší dárky s jednorožcem pro holčičky! 

1) Kineťáčková dóza Jednorožec

Kineťáčková dóza Jednorožec je nádoba s oblíbeným kinetickým pískem, který je na dotek příjemný, hladký a evokuje v dětech chuť si hrát a materiál prozkoumávat. Tato dóza obsahuje dvě figurky jednorožce, s kterými si může dítko pohrát, růžovo-fialový písek a několik dalších magických doplňků jako jednorožčí roh, duha nebo hvězdička.

Pro hraní s kinetickým pískem můžete ještě pořídit vykrajovátka nebo bábovičky, protože se do písku moc pěkně obtiskávají různé tvary. Písek je netoxický a zdravotně nezávadný a s touhle jednorožčí tématikou potěší jistě každou holčičku. Hračka je balená v praktické dóze a je vhodná od 3 let.

kinetacek-jednorozec

 

2) Duhový jednorožec (boxík)

Pokud chcete doslova nadchnout nějakou malou milovnici jednorožců ve vašem okolí, pak doporučujeme boxík s názvem Duhový jednorožec, který obsahuje opravdu vše. Najdete v něm několik figurek jednorožců, jednorožčí vykrajovátko, jednorožčí roh, kinetický písek, třpytivou modelínu a další magické hračky, které zabaví snad každou holčičku. 

duhovy-jednorozec

3) Malý jednorožec (mamolína)

Hledáte spojení jednorožců a modelíny? Pak pro vás máme tip na mamolínu s malými jednorožci. Mamolína je domácí modelína vyrobená z jedlých surovin, tak se nemusíte ničeho bát, pokud vaše dítě modelínu ochutná. Modelína je měkká, voňavá a skvěle se z ní tvoří. Ale jelikož obsahuje drobné hračky, není vhodná pro děti do 3 let.

TIP: Jemná motorika a jaké hračky a pomůcky ji nejlépe rozvinou?

maly-jednorozec

4) Pěnový slizáček Duhový jednorožec 

Pokud hledáte opravdu originální dárek pro holčičky, které musí mít všechno s jednorožcem, pak sáhněte po pěnovém slizu Duhový jednorožec. Sliz je růžový, což jistě potěší každou princeznu, má v sobě pěnové kuličky a dva jednorožce. Ale nebojte, i když se může zdát, že z této hračky bude nepořádek, není tomu tak. Pěnový slizáček je tužší, nelepí se a dá se z něho tvořit. Hračka skvěle rozvíjí smysly a je vhodná pro všechny holčičky od 3 let.

TIP: Přečtěte si o nejlepších antistresových slizech pro děti i dospělé

slizacek-jednorozec

5) Malý smyslobox pro holčičky

Naším posledním tipem je malý smyslobox pro holčičky, ve kterém najdete opravdu vše, co děvčátka milují včetně jednorožce. Boxík obsahuje:

  • domácí modelínu Mamolínu láskový mix se třpytkami a konfetami,
  • růžový kinetický písek,
  • jednorožce, 
  • mořskou pannu,
  • mušličky,
  • hrad,
  • vykrajovátko
  • a další kouzelné doplňky.

TIP: Pokud se poohlížíte po hračkách, které rozvíjí motoriku, pak si přečtěte náš článek.

smyslobox-jednorozec

Často kladené dotazy:

Jak správně vybrat dárek pro konkrétní věkovou skupinu?

U každé hračky bývá napsáno konkrétní věkové rozpětí, pro které je hračka určena.

Co koupit malé holčičce?

Mezi nejoblíbenější hračky patří kreativní sady, skládanky nebo figurky zvířátek.

Jak zajistit, že je dárek vhodný pro konkrétní dívku?

Při výběru dárku můžete zvážit oblíbené barvy, zájmy a aktivity dívky.

Proč mají holčičky tak rády jednorožce?

Jednorožci jsou symbolem magie, pohádkového světa a bezstarostné radosti. Dárky s jednorožcem přinášejí holčičkám radost, ale také podporují kreativitu a představivost.